fbpx

Διατροφή & Κινέζικη Ιατρική

Ρύθμιση Σωματικού Βάρους και Αντιφλεγμονώδης Διατροφή

Παρακολούθηστε όποτε σας βολεύει μέσω on-demand video!

screenshot-mayr-abdomens17.20.45

Η οπτική της Κινέζικης ιατρικής είναι ότι οι τροφές είναι φάρμακα!

Μάθετε τον σωστό τρόπο να τρώτε και πώς μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας, τους ασθενείς σας και τα οικεία σας πρόσωπα, με απλούς και επιστημονικά αποδεδειγμένους τρόπους, βάσει της πανάρχαιας Κινέζικης ιατρικής.

Το νέο αυτό σεμινάριο, καρπός πολυετούς εμπειρίας, παρουσιάζει τις κυριότερες απόψεις της Κινέζικης ιατρικής πάνω στο θέμα της ρύθμισης του σωματικού βάρους και της εξάλειψης φλεγμονών και πόνου μέσα από τη διατροφή. Είναι σχεδιασμένο να δώσει το δυνατόν πιο συμπυκνωμένες γνώσεις και τα χρησιμότερα εργαλεία στον τομέα της διατροφής στους επαγγελματίες υγείας που επιθυμούν να βοηθήσουν τους ασθενείς τους σε αυτά τα τόσο καίρια ζητήματα υγείας. Επίσης απευθύνεται σε όποιον επιθυμεί να δει τα ευεργετικά αποτελέσματα στον εαυτό του και τα οικεία πρόσωπα.

Το σεμινάριο εστιάζει κατ’ αρχάς στο θέμα της απώλειας βάρους μέσα από την προσέγγιση της Κινέζικης ιατρικής και τη συσχέτισή της με τη συμβατική βιοϊατρική άποψη. Παρουσιάζονται αναλυτικά πρωτόκολλα διατροφής για μείωση κιλών αλλά και για τη διατήρηση του βέλτιστου βάρους. Το σεμινάριο συνεχίζει παρουσιάζοντας την άποψη της Κινέζικης ιατρικής πάνω στη φλεγμονή και στο πλήθος προβλημάτων που δημιουργεί στο σώμα, το κυριότερο εκ των οποίων είναι ο πόνος. Αναλύονται οι σημαντικότεροι τρόποι αντιμετώπισης χρόνιας φλεγμονής με την Κινέζικη ιατρική αλλά και με σύγχρονες απόψεις στη διατροφή, με αναφορές σε διαπιστευμένες κλινκές έρευνες. Ταυτόχρονα συζητούνται τα βότανα, καρυκεύματα, συμπληρώματα και βιταμίνες που υποστηρίζουν τη διατροφή καθώς και η κατάλληλη άσκηση για τις διαφορετικές περιπτώσεις.

Στόχος είναι η καθοδήγηση των συμμετοχόντων στον ΚΑΛΥΤΕΡΟ τρόπο να επιτευχθεί το γρήγορο και μόνιμο αδυνάτισμα, η μείωση πόνου και των πολλών άλλων αρνητικών επιπτώσεων της χρόνιας φλεγμονής στο σώμα. Σκοπός είναι να μπορούν όλοι να εφαρμόσουν τις μεθόδους και τις συμβουλές που παρουσιάζονται με απόλυτη επιτυχία έτσι ώστε να μπορούν να πάρουν την υγεία τους στα δικά τους χέρια. Έτσι εξαλείφεται και η ανάγκη για χρονοβόρες και δαπανηρές επισκέψεις σε διαιτολόγους και άλλους ειδικούς για αντιμετώπιση των τόσο κοινών αυτών προβλημάτων.

Το σεμινάριο διδάσκεται από την Ιλάειρα Μπουρατίνου, με πάνω από 25 έτη εμπειρίας στον τομέα της Κινέζικης ιατρικής και των φυσικών μεθόδων θεραπείας. Επίσης, παρουσιάζονται ορισμένες ενότητες από προσκεκλημένους συνεργάτες του ΟΜ. Παρακολουθειται μέσω on-demand βίντεο και αναλυτικών σημειώσεων διάρκειας 10+ ωρών. Εάν έχετε απορίες σας απαντάει προσωπικά η καθηγήτρια μέσω εμαιλ ή ακόμα και τηλεφωνικώς για να μην χάσετε καμία λεπτομέρεια!

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

€120

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Το σεμινάριο αυτό δεν προσφέρει κάποια πιστοποίηση, για πιστοποίηση μπορείτε να παρακολουθήσετε την ολοκληρωμένη εκπαίδευση διατροφής και Κινέζικης ιατρικής, δείτε λεπτομέρειες εδώ .

Η τροφή που τρώμε καθημερινά επηρεάζει την ισορροπία του σώματός μας. Στην πράξη διαπιστώνουμε ότι πολλές ασθένειες προκαλούνται ή επιδεινώνονται με την κατανάλωση λανθασμένων τροφών. Επομένως, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την ιδιοσυγκρασία του σώματός μας, ώστε να μπορούμε να μάθουμε ποια τρόφιμα είναι τα καταλληλότερα.

diet-animation

Σε αντίθεση με τη συμβατική διατροφολογία όπου οι ιδιότητες των τροφών εξηγούνται μέσω της βιοχημείας τους, στην Κινέζικη ιατρική κατηγοριοποιούνται σε σχέση με το yin yang και τα πέντε στοιχεία

foods-yiynag-heart-omlogo

“Φάρμακο σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακο σας.”

“Όποιος πρόκειται να συγγράψει ορθά για την ανθρώπινη διατροφή, πρέπει πρωτίστως να γνωρίζει και να διακρίνει την ανθρώπινη φύση γενικά, να γνωρίζει τα στοιχεία απ’ τα οποία ο άνθρωπος συνετέθη.”  Ιπποκράτρης