fbpx
acu-abdomen-banner-long-copy-1

 

Σύσφιξη Σώματος, Αδυνάτισμα & Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας με Βελονισμό

Acu-Slim & Body-Sculpt

Σκοπός του μοναδικού αυτού σεμιναρίου είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας κάποιες από τις σημαντικότερες τεχνικές που επιτυγχάνει ο συνδυασμός παραδοσιακών και σύγχρονων απόψεων στο βελονισμό σώματος, για ασφαλή εφαρμογή και άμεσα αποτελέσματα στο αδυνάτισμα και τη σύσφιξη σώματος.

Αποτελέσματα που εκπλήσσουν!

Ο βελονισμός Acu-Slim ενεργοποιεί τη λιπόλυση και αναστέλλει την αποθήκευση λίπους στην περιοχή εφαρμογής. Όμως, είναι πολύ περισσότερο από μια εναλλακτική μέθοδος λιποαναρρόφησης επειδή λειτουργεί και εσωτερικά τονώνοντας το μεταβολισμό, βοηθώντας έτσι όχι μόνο τοπικά, αλλά και συστημικά.

Λόγω του ότι η δράση του επικεντρώνεται ταυτόχρονα στον υποδόριο ιστό αλλά και στο σπλαγχνικό λίπος, υποβοηθάει τον οργανισμό να ενεργοποιήσει την αποβολή του λίπους εκ των έσω. Πρόκειται για μια ολιστική προσέγγιση στο αδυνάτισμα και τη σύσφιξη του σώματος- πολύ περισσότερο από απλά μια θεραπεία αισθητικής.

Παρόλα αυτά, ακόμα και χωρίς συστημική θεραπεία, η εφαρμογή των τεχνικών τοπικής θεραπείας Acu-Sculpt έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη σμίλευση και σύσφιξη του σώματος.

Τα ευεργετικά αποτελέσματα του βελονισμού που προτείνεται εμφανίζονται σε πολλαπλά επίπεδα μιας και προκαλείται τόνωση του οργανισμού και αύξηση της σωματικής δύναμης και αντοχής. Μερικά από τα άλλα αποτελέσματα που μπορεί κανείς να περιμένει είναι ρύθμιση της αίσθησης της πείνας και μείωση βουλιμικών τάσεων, καλύτερη πέψη,  εξομάλυνση της έκκρισης ινσουλίνης και μείωση δεικτών φλεγμονής και μεταβολικής διαταραχής (π.χ. λιπίδια, σάκχαρο, TNF-α, IL-6 κ.ά.), καλύτερος ύπνος, περισσότερη ενέργεια και βελτίωση γυναικολογικών, αναπνευστικών και κυκλοφορικών προβλημάτων. Επιπλέον επειδή ο βελονισμός μειώνει την υπερ-έκκριση κορτιζόλης και αυξάνει την απελευθέρωση σεροτονίνης, ενδογενών ενδρορφινών και άλλων ορμονών ευτυχίας έχει σημαντικό αποτέλεσμα στη μείωση του στρες και τη βελτίωση διαφόρων επώδυνων καταστάσεων με αποτέλεσμα τη βελτίωση της διάθεσης και την προαγωγή της ψυχικής ηρεμίας και ευεξίας.

Προφανώς για μια πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στο αδυνάτισμα προτείνεται κατάλληλη διατροφή και εξατομικευμένη άσκηση που σε  συνδυασμό με το βελονισμό όχι μόνο οδηγούν σε άμεσα, εντυπωσιακά αποτελέσματα, αλλά και σε πιο μόνιμη απώλεια βάρους σε σύγκριση με άλλες πιο συμβατικές θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Η μέθοδος Acu-slim & Body-Sculpt επίσης κάνει χρήση ηλεκτροβελονισμού και ειδικών μαλάξεων με εξατομικευμένα προϊόντα τα οποία δρουν παράλληλα για να μεγιστοποιήσουν τα αποτελέσματα της θεραπείας. Δίνονται σαφείς οδηγίες για την παρασκευή των προϊόντων βάσει φυτικών και φαρμακευτικών πρώτων υλών, όπως τα αιθέρια έλαια, τα φυσικά εκχυλίσματα, οι βιταμίνες, τα πεπτίδια και άλλες σύγχρονες φαρμακευτικές πρώτες ύλες.

Τα πρωτόκολλα θεραπείας που προτείνονται δίνουν μεγάλη προσοχή στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας έτσι ώστε να αποφευχθεί η χαλάρωση μετά το αδυνάτισμα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ποικιλιάς εφαρμογών όπως ηλεκτροβελονισμός, μεσοθεραπεία με μικροβελόνες, μαλάξεις και εφαρμογή εξειδικευμένων προϊόντων που μπορούν να παρασκευαστούν με απλή ανάμειξη με τις κατάλληλες πρώτες ύλες.

Παράλληλα, εστιάζουμε σε τεχνικές βελονισμού που στοχεύουν στην απελευθέρωση των σφιγμένων περιτονιών, οι οποίες  προκαλούν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και «φλούδας πορτοκαλιού», ακόμα και σε αδύνατα άτομα.

Επιπλέον παρουσιάζουμε πρωτόκολλα θεραπείας για σύσφιξη του δέρματος μετά από γρήγορο αδυνάτισμα, εγκυμοσύνη ή ορμονικές αλλαγές.

Η ύλη περιλαμβάνει:

• Υποδόριες τεχνικές λιπόλυσης
• Εν τω βάθει τεχνική για σπλαγχνικό λίπος
• Τεχνική Sculpting στις περιοχές όπου έχει αρχίσει να ανοίγει ο ιστός
• Υποδόριες τεχνικές μείωσης σφιξιμάτων στις περιτονίες στήριξης της επιδερμίδας (υπεύθυνες για την εμφάνιση της κυτταρίτιδας)
• Μικροβελονισμός με dermastamp, dermapen & dermaroller για σύσφιξη και ανανέωση της επιδερμίδας
• Μεσοθεραπεία με μικροβελόνες για κυτταρίτιδα και σύσφιξη του δέρματος
• Τεχνικές για ουλώδη ιστό και ραγάδες
• Τόνωση του πεπτικού και αποβολή φουσκωμάτων
• Πρωτόκολλα παραδοσιακού βελονισμού για ανεπάρκεια Σπλήνα, Νεφρών και Ήπατος και αποβολή υγρασίας, ζέστης και φλέγματος
• Μαλάξεις με τα χέρια, guasha και χρήση βεντουζών για θεραπεία παράλληλα με το βελονισμό αλλά και για αυτο-θεραπεία
• Χρήση αιθέριων ελάιων και ποικιλίας τοπικών αδυνατιστικών προϊόντων και ο τρόπος παρασκευής τους με απλή ανάμειξη των πρώτων υλών.
• Αρχές αντιφλεγμονώδους διατροφής
• Συμβουλές υγείας και αυτο-βοήθειας για τους ασθενείς

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Απευθύνεται σε επαγγελματίεες υγείας έχουν ήδη κλινική εμπειρία στην εφαρμογή βελονισμού, όπως ιατρούς, βελονιστές και αισθητικούς.

Το σεμινάριο αποτελείται κατά μεγάλο βαθμό από πρακτική εφαρμογή.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Κωνσταντίνος Γκοργκόλης & Ιλάειρα Μπουρατίνου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΔΙΔΑΚΤΡΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΕΣ
Acu-Slim & Body-Sculpt 18 & 19 Μαΐου 2024 10:00 π.μ. – 5:30 μ.μ.
ΔΙΔΑΚΤΡΑ
ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Δίδακτρα 2 15 €490*
* €100 έκπτωση early bird για εγγραφές έως 20 Μαρτίου 2024, οπότε τα δίδακτρα ανέρχονται στα €390