fbpx

 

Εντατικό Σεμινάριο Αισθητικού Βελονισμού

Aesthetic Acupuncture Intensive

Σκοπός του μοναδικού αυτού σεμιναρίου είναι να προσφέρει στους επαγγελματίες υγείας και αισθητικούς κάποιες από τις σημαντικότερες τεχνικές που επιτυγχάνει ο συνδυασμός παραδοσιακών και σύγχρονων απόψεων στο βελονισμό, για ασφαλή εφαρμογή και άμεσα αποτελέσματα στον τομέα της αισθητικής.

Δείτε το νέο μας βίντεο με την παρουσίαση του προγράμματος και της ύλης του σεμιναρίου:

Στο εντατικό αυτό σεμινάριο διδάσκονται συγκεκριμένες ρουτίνες που είναι εύκολες στην εφαρμογή τους, τόσο για τις ρυτίδες και τα παραδοσιακά σημεία, όσο και για τα κύρια μυϊκά σημεία, δίνοντας έτσι μια καλή και ολοκληρωμένη βάση στον αισθητικό βελονισμό προσώπου.

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο βελονισμό. Οι τεχνικές του σεμιναρίου έχουν επιλεχθεί για την ευκολία εφαρμογής τους και εγγυόμαστε την άμεση αποτελεσματικότητα στην κλινική εφαρμογή. Χρησιμοποιούμε βελόνες που είναι πολύ μικρές και εισάγονται διαδερμικά με τσιμπιδάκι (3, 5 & 7 μ.μ. σε μήκος), καθώς και κανονικές βελόνες βελονισμού για τις οποίες σας διδάσκουμε τη μέθοδο εισαγωγής με τον «οδηγό», που μαθαίνεται αμέσως και πολύ εύκολα. Οι κλασικές βελόνες που θα χρησιμοποιήσουμε ποικίλουν σε μήκος από 8 μ.μ. έως 40 μ.μ. και σε φάρδος από 0.10 μ.μ. έως 0.35 μ.μ. Επίσης διδάσκονται και οι τεχνικές με dermaroller & dermapen.

Η εκπαίδευση υποστηρίζεται από την κλειστή ομάδα στο Facebook όπου έχουμε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες από όλες τις τεχνικές των σεμιναρίων μας. Επίσης, στην ομάδα αυτή μπορούν οι απόφοιτοι της εκπαίδευσης να ρωτήσουν απορίες και να κάνουν αναρτήσεις φωτογραφιών και βίντεο από τα περιστατικά τους.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

• Μηχανισμοί δράσης του βελονισμού στην αισθητική και οι ανάλογες τεχνικές

• Οι διαφορετικοί τύποι βελονών και η χρήση τους ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας

• Τεχνική εισαγωγής στις ρυτίδες για την παραγωγή κολλαγόνου (ενδοδερμικά & υποδόρια)

• Φυσικό “Botox”, σημεία κλειδιά που βοηθούν στη μείωση των μυϊκών συσπάσεων (ενδομυϊκή εισαγωγή)

• Κύρια βελονιστικά σημεία στο πρόσωπο

Το σεμινάριο περιλαμβάνει (συνέχεια):
• Εξάσκηση 10 κυρίων τεχνικών βελονισμού προσώπου:

– Διαδερμική τεχνική με μικρές βελόνες που εισάγωνται με τσιμπιδάκι (0.12 Χ 3 μ.μ., 0.14 Χ 5 μ.μ. & 0.14 Χ 7 μ.μ.)
– Διαδερμική τεχνική με βελόνες Sujok με μικρή λαβή έλασμα (0.18 Χ 8 μ.μ.)
– Τρόπους διαδερμικής εισαγωγής και διέγερσης με κανονικές βελόνες Κινέζικου τύπου με λαβή έλασμα καθώς και Ιαπωνικού τύπου με πλαστική λαβή (μεγέθη από 0.10 Χ 15 μ.μ. έως 0.25 Χ 15 μ.μ.)
– «Χτύπημα» ρυτιδών με βελόνες 0.35 και 0.40
– «Σκάψιμο» ρυτιδών με βελόνες 25 μ.μ. έως 50 μ.μ.
– Υποδόρια τεχνική με βελόνες Κινέζικου και Ιαπωνικού τύπου (μήκος από 15 έως 50 μ.μ. και φάρδος από 0.14 έως 0.32)
– Ενδομυϊκή εισαγωγή και τεχνικές σύσφιξης
– Τεχνική μυοχάλασης
– Τεχνική εισαγωγής στα βελονιστικά σημεία με διάφορους τύπους βελονών
– Βασική τεχνική μικροβελονισμού με dermapen

• Χρήση υαλουρονικού, βιταμινών και αιθέριων ελαίων μαζί με το βελονισμό

• Acupressure και χρήση μαγνητών ως εναλλακτική λύση του βελονισμού

• Ειδικές μαλάξεις για μετά το βελονισμό και χρήση βεντουζών

Η ύλη του σεμιναρίου στηρίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία της Ilaira Bouratinos στην εφαρμογή και διδασκαλία των τεχνικών αυτών. Αποτελείται κατά κύριο λόγο από πρακτική εφαρμογή.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μετά το βελονισμό, εφαρμόζεται το Instant Face Lift Massage, που συνδυάζει ειδικές μαλάξεις και χειρισμούς για άμεσο λίφτινγκ με τη χρήση βεντουζών.

Παράλληλα, χρησιμοποιούμε υαλουρονικό, βιταμίνες και αιθέρια έλαια για να μεγιστοπιοιήσουμε τα αποτελέσματα της θεραπείας.

Το σεμινάριο αποτελείται κυρίως από πρακτική εφαρμογή.

Πριν το πρακτικό σεμινάριο παρακολουθούνται 6 περίπου ώρες διαδικτυακών μαθημάτων, δύο εκ των οποίων διεξάγονται ζωντανά (μέσω zoom) στα οποία παρουσιάζονται αναλυτικά οι μηχανισμοί δράσης, οι ενδείξεις, αντενδείξεις καθώς και μια επισκόπηση της ιστορίας του αισθητικού βελονισμού και των διαφορετικών τεχνικών του. Το μάθημα στις 2 Νοεμβρίου είναι δωρεάν και μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τς εκπαιδεύσεις αισθητικού βελονισμού του ΟΜ. Τα μαθήματα αυτά θα βιντεοσκοπηθούν και θα μπορείτε να τα δείτε και μετά (σε περίπτωση που δεν μπορείτε να συνδεθείτε ζωντανά μαζί μας εκείνη την ώρα).

Oι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν τα νύχια κομμένα κοντά για να χειρίζονται καλύτερα της βελόνες.

Απευθύνεται σε βελονιστές, σε αισθητικούς και άλλους επαγγελματίες υγείας κατά περίπτωση. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο βελονισμό.

Σημείωση

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν τις προϋποθέσεις αυτές, δηλαδή δεν είναι ιατροί, αισθητικοί, πτυχιούχοι βελονιστές κ.λπ. μπορούν να παρακολουθήσουν το τριήμερο σεμινάριο Aesthetic Acupuncture for Beginners. Δείτε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Ιλάειρα Μπουρατίνου, Chrysa Bushi και άλλοι συνεργάτες

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΔΙΔΑΚΤΡΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΕΣ
  Αισθητικός Βελονισμός Level-1 30  &  31 Μαρτίου 2024 10:00 π.μ. – 5:30 μ.μ.
  Προπαρασκευαστικό Σεμινάριο 29 Μαρτίου 2023 10:30 π.μ. – 5:30 μ.μ.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Μέσα στις διδακτικές ώρες του σεμιναρίου περιλαμβάνεται και η παρακολούθηση ορισμένων επιπλέον βιντεοσκοπημένων διαδικτυακών μαθημάτων, στα οποία σας δίνεται πρόσβαση μόλις εγγραφείτε (παρακολουθούνται πριν το πρακτικό σεμινάριο). Στα online αυτά μαθήματα παρουσιάζονται αναλυτικά οι μηχανισμοί δράσης του αισθητικού βελονισμού, οι ενδείξεις και οι αντενδείξεις. Επίσης γίνεται και μια επισκόπηση της ιστορίας του αισθητικού βελονισμού και των διαφορετικών προσεγγίσεων και τεχνικών του.ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ
Εγγραφείτε εδώ.
ΔΙΔΑΚΤΡΑ
ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ
20 €450*
* €60 έκπτωση early bird, οπότε τα δίδακτρα ανέρχονται στα €390
  ΜΑΘΗΜΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΕΣ
  Δωρεάν Εισαγωγικό Online Μάθημα 16 Ιανουαρίου 2023 8:30 μ.μ. – 10:00 μ.μ.
  Αισθητικός Βελονισμός Level-1 18  & 19 Μαρτίου 2023 10:00 π.μ. – 5:30 μ.μ.
  Προπαρασκευαστικό Σεμινάριο 17 Μαρτίου 2023 10:30 π.μ. – 5:00 μ.μ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Μέσα στις διδακτικές ώρες του σεμιναρίου περιλαμβάνεται και η παρακολούθηση ορισμένων επιπλέον βιντεοσκοπημένων διαδικτυακών μαθημάτων, στα οποία σας δίνεται πρόσβαση μόλις εγγραφείτε. Επίσης, περιλαμβάνεται και το ζωντανό online μάθημα που θα διεξαχθεί στις 16 Ιανουαρίου 2023. Στα online αυτά μαθήματα παρουσιάζονται αναλυτικά οι μηχανισμοί δράσης του αισθητικού βελονισμού, οι ενδείξεις και οι αντενδείξεις. Επίσης γίνεται και μια επισκόπηση της ιστορίας του αισθητικού βελονισμού και των διαφορετικών προσεγγίσεων και τεχνικών του. Το μάθημα στις 16 Ιανουαρίου 2023 είναι δωρεάν και μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τον αισθητικό βελονισμό και τς εκπαιδεύσεις που προσφέρουμε.