Μάλαξη Άμεσης Ανόρθωσης

Instant Facelift Massage

Σάββατο 5 Ιουνίου 2021, 17:45 – 21:45 μ.μ.

Αυτή η εξειδικευμένη μάλαξη έχει εξελιχθεί μετά από σχεδόν τρεις δεκατίες εμπειρίας από την Ilaira Bouratinos. Αυτή η δυναμική μορφή μάλαξης έχει σκοπό σε λίγα μόνο λεπτά να ανασηκώσει εμφανώς το πρόσωπο οδηγώντας σε άμσεη σύσφιξη των ιστών. Μπορεί να αφαρμοστεί για χρονικά διάστημα 5 έως 30 λεπτών αλλά συνήθως γίνεται για 7-10 λεπτά στην κάθε πλευρά του προσώπου.

Ενώ μπορεί να εφαρμοστεί αυτούσια, συνήθως συνδιάζεται είτε με κάποια άλλη αισθητική θεραπεία μάλαξης ή εφαρμογής προΐόντων στο πρόσωπο, στο τέλος της συνεδρίας. Επίσης εφαρμόζεται μετά από βελονσμό προσώπου με άριστα αποτελέσματα.

Μάλαξη Περιτονίας SMAS

SMAS Massage

Kυριακή 6 Ιουνίου 2021, 17:45 – 21:45 μ.μ.

Αυτή η εξειδικευμένη μάλαξη εστιάζει στην περιτονία SMAS (superficial muscular aponeurotic structure) που είναι η περιτονία στήριξης του προσώπου. Το SMAS είναι ο ιστός που τραβιέται στις πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις face-lifting του προσώπου.

Η αργή και ηρεμιστική αυτή τεχνική συσφίγγει όλο τον ιστό του προσώπου και λαιμού σηκώνοντας και λειαίνοντας το. Συνδυάζεται άριστα με τεχνικές lifting βελονισμού προσώπου αλλά εφαρμόζεται και με άριστα αποτελέσματα αυτούισα, ως μια ολοκληρωμένη συνεδρία σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια ή αλλά προΐοντα επιλογής σας.

Έχει εξελιχθεί μετά από σχεδόν τρεις δεκατίες εμπειρίας από την Ilaira Bouratinos.

Απευθύνεται: σε αισθητικούς και σε όσους ασχολούνται μάλαξη και εναλλακτικές τεχνικές αισθητικής

Διδακτικές ώρες για το κάθε σεμινάριο: 5

Δίδακτρα: €100 για το κάθε σεμινάριο, €150 και για τα δύο

Έκπτωση 10% για όσους έχουν παρακολουθήσει στο παρελθόν οποιοδήποτε από τα σεμινάρια φυσικής αισθητικής στο ΟΜ.