Εξειδικευμένα Σεμινάρια Μάλαξης

Specialised Cupping Massage Workshops

Μάλαξη με βεντούζες Αδυνατίσματος & Κυτταρίτιδας

Σάββατο 7 Μαΐου 2022, 17:30 – 22:00

Μετά από 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της θεραπείας η Ilaira Bouratinos μας διδάσκει πληθώρα νέων τεχνικών μάλαξης με τουλάχιστον 6 διαφορετικούς τύπους βεντούζας από σιλικόνη. Οι μοναδικές αυτές τεχνικές με τις μαλακές βεντούζες συνδυάζονται επιδέξια με κλασικές τεχνικές χειρομάλαξης, διατάσεις και εξειδικευμένους χειρισμούς, δημιουργώντας ειδικά διαμορφωμένες συνεδρίες για άμεσα αποτελέσματα στην κλινική εφαρμογή.

Οι βεντούζες σιλικόνης εφαρμόζονται στην επιδερμίδα έτσι ώστε να δημιουργηθεί αρνητική πίεση επιτρέποντας έτσι τον θεραπευτή να ανασηκώσει τις διάφορες στρώσεις περιτονιών και μυών. Αυτή η διαδικασία μειώνει τις συμφύσεις και μαλακώνει τον ουλώδη ιστό, βοηθώντας έτσι να «ξεκολλήσουν» οι μύες, οι περιτονίες και τα κολλυμένα λιποκύτταρα επιτρέποντας τους να κινούνται πιο φυσιολογικά. Οι χρήση των βεντουζών εφαρμόζεται σε σχεδόν όλο το σώμα αλλά εστιάζει περισσότερο στις «προβληματικές περιοχές».

Μέρος της σειράς σεμιναρίων «Μάλαξη με Βεντούζες για την Πλάτη και για το Πρόσωπο», διδάσκονται οι καλύτερες τεχνικές με τις βεντούζες για την καταπολέμηση του παθολογικού φαινομένου της κυτταρίτιδας, τη συσσώρευση λίπους και την κατακράτηση υγρών.

Η εξειδικευμένη μάλαξη κυτταρίτιδας με βεντούζες οδηγεί στην καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση των τοπικών ιστών, στην διέγερση της ροής του αίματος και της λέμφου, βελτίωση της όψης του δέρματος, σμίλευση του περιγράμματος των κάτω άκρων, της κοιλιακής χώρας και των γλουτών.

Όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την καταπολέμηση του παθολογικού φαινομένου της κυτταρίτιδας, τη συσσώρευση λίπους, την κατακράτηση υγρών. Η μάλαξη κυτταρίτιδας με βεντούζες οδηγεί στην καλύτερη αιμάτωση και οξυγόνωση των τοπικών ιστών, στην διέγερση της ροής του αίματος και της λέμφου. Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και σμιλεύει το περιγράμματος των κάτω άκρων, της κοιλιακής χώρας και των γλουτών.

Οι τεχνικές με τις βεντούζες σιλικόνης θα σας προσφέρουν μιια άμεση και ξεκούραστη μέθοδο για την αποτελεσματική θεραπεία των πελατών σας.

Οι βεντούζες χρησιμοποιούνται σε πολλές χώρες του κόσμου εδώ και αιώνες ως εναλλακτική μέθοδος θεραπείας. Η αναρρόφηση που επιτυγχάνεται επιδρά στην επιδερμίδα αλλά και στις ποιο βαθιές στρώσεις συνδετικών ιστών, περιτονιών και μυών, προσδίδοντας άμεση ανακούφιση από πόνους και εντάσεις. Επίσης βελτιώνει εμφανώς την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου βοηθόντας στην καλύτερη οξυγόνωση και θρέψη αλλά και στην αποτοξίνωση των ιστών.


Οι μαλάξεις με τις βεντούζες θα συνδυαστούν με μαλάξεις με τα χέρια καθώς και την χρήση αιθέριων ελαίων που βοηθούν στην καταπολέμιση της κυτταρίτιδας. Οι επιλογές αιθέριων ελαίων και ελαίων βάσης προσθέτουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στη θεραπεία που θα εφαρμοστεί και θα δοθούν οι καλύτερες συνταγές για την κάθες περίπτωση.

Κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων αυτών οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να μάθουν, αλλά και να επωφεληθούν οι ίδιοι από τα ευεργετικά αποτελέσματα των τεχνικών μιας και θα εφραμόσουν τη θεραπεία όλοι ο ένας στον άλλον.


Διδακτικές ώρες: 5

Δίδακτρα: €80

Έκπτωση 10% για όσους παρακολουθούν παράλληλα ένα από τα άλλα δύο σεμινάρια μάλαξης με βεντούζες και 15% για όσους παρακολουθούν και τα τρία σεμινάρια.