fbpx

Μονοετής Εντατική Εκπαίδευση Βελονισμού
για Επαγγελματίες Υγείας

Acupuncture Intensive Training

Οι αυξημένες απαιτήσεις των επαγγελματιών διαφόρων κλάδων της συμβατικής και μη-συμβατικής ιατρικής, δημιούργησε την ανάγκη για ένα εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης βελονισμού που απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες υγείας. Λαμβάνοντας υπ όψιν τις απαιτήσεις αυτές, σχεδιάσαμε το Νέο Μονοετές Εντατικό Σεμινάριο Πρακτικής Βελονισμού.

Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να δίνει τη μέγιστη πρακτική γνώση στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα χωρίς να εκτρέπει σε ασαφείς θεωρίες και άσκοπες λεπτομέρειες. Έτσι, μπορούμε να εγγυηθούμε την άμεση κλινική αποτελεσματικότητα ιατρών, φυσικοθεραπευτών και άλλων επαγγελματιών υγείας.

Η υψηλή ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχουμε μέσα από τα πρακτικά και διαδικτυακά μαθήματα σε συνδυασμό με την κλινική πρακτική, κάνει το ΟΜ να ξεχωρίζει στο χώρο της εκπαίδευσης του βελονισμού από το 2004.

Έναρξη πρακτικής Απρίλιος
& Νοέμβριος 2024

Τμήμα Α: 06/04/2024
Τμήμα Β: 09/11/2024

√ Eπιπλέον ώρες πρακτικής εξάσκησης
√ Nέα διαδικτυακά μαθήματα
√ Nέο ανανεωμένο υλικό
√ Ακόμα πληρέστερο πρόγραμμα
√ Φιλικό περιβάλλον
√ Yποστήριξη των αποφοίτων μετά το πέρας της εκπαίδευσης
√ Yψηλού επιπέδου κατάρτιση

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει στους επαγγελματίες τα κατάλληλα εργαλεία για να έχουν άμεσα αποτελέσματα στην κλινική εφαρμογή. Επιδιώκει να τους προσφέρει, μέσα από μια καθαρά εμπειρική εκπαιδευτική διαδικασία, τη δυνατότητα να μυηθούν στις αρχές της θεραπευτικής πρακτικής του βελονισμού και ταυτόχρονα να τον εφαρμόσουν άμεσα. Το 90% των σεμιναρίων είναι πρακτικά, δηλαδή από την πρώτη κιόλας ημέρα, θα μάθουν να χρησιμοποιούν τις βελόνες.

Η Νέα Εντατική Εκπαίδευση Βελονισμού έχει από φέτος αναδιαμορφωθεί έτσι ώστε να προσφέρει ακόμα πληρέστερο πρόγραμμα, με επιπλέον ώρες εξάσκησης και νέα διαδικτυακά μαθήματα. Πληρεί με το παραπάνω τις προϋποθέσεις του ΠΟΥ για περιορισμένη εκπαίδευση ιατρών και άλλων επαγγελματιών υγείας  (δείτε εδώ για λεπτομέρειες).

Η εκπαίδευση διεξάγεται μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και βασισμένο στα πολλά χρόνια εμπειρίας μας τόσο στη διδασκαλία όσο και στην κλινική εφαρμογή, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να μπορούμε να προσφέρουμε υποστήριξη των αποφοίτων μας και μετά το πέρας τοων μαθημάτων, μέσω νέων διαδικτυακών μαθημάτων, επιπλέον πρακτική και προσωπική υποστήριξη από τους καθηγητές που παρέχονται δωρεάν.

Η Εντατική Μονοετής Εκπαίδευση Βελονισμού μπορεί να αποτελέσει κίνητρο, αλλά και αφετηρία, για την Ολοκληρωμένη Επαγγελματική Εκπαίδευση Βελονισμού.

H ύλη περιλαμβάνει:

• Η ιστορία του βελονισμού και τα διαφορετικά στυλ του

• Τα διαφορετικά είδη βελονών και η χρήση τους

• Κύριες τεχνικές βελονισμού

• Λεπτομερής μελέτη των κύριων σημείων και της ανατομίας τους

• Εφαρμογή των κύριων τεχνικών βελονισμού στα σημεία αυτά. Στη λίστα μελέτης σημείων της εκπαίδευσης περιλαμβάνονται όλα τα κύρια σημεία των άκρων, της ράχης, της κοιλιάς και της κεφαλής- εκτός από εκείνα που φέρουν επικινδυνότητα στην εφαρμογή βελονισμού οπότε χρησιμοποιούμε εναλλακτικές τεχνικές, όπως χειρομάλαξη, πίεση, μόξα, μαγνήτες, βεντούζες κ.λπ. Ζητήστε τη λίστα των σημείων που διδάσκονται από τη γραμματεία.

• Τεχνικές εύρεσης και θεραπείας τοπικών σημείων (ashi) και trigger points

• Τεχνικές για τα μυοσκελετικά προβλήματα και τις αρθρώσεις

• Τεχνικές για πόνο άλλης αιτιολογίας, π.χ. αθλητικές κακώσεις, ημικρανία, δυσμηνόρροια, επιγαστραλγία, οσφυαλγία, στηθάγχη, νευραλγία, κ.ά.

• Τεχνικές για τόνωση και ρύθμιση της ροής της ενέργειας

• Τεχνικές για ουλώδη ιστό από τραυματισμό, χειρουγεία κ.λπ.

• Ηλεκτροβελονισμός

• Άλλες τεχνικές που δρουν παράλληλα ή εναλλακτικά, όπως μόξα, χειρομάλαξη κ.λπ.

• Πρωτόκολλα θεραπείας για διάφορες παθήσεις και συμπτώματα όπως κυκλοφορικά, νευρολογικά, πεπτικά, αναπνευστικά, αλλεργίες, δερματικά, ΩΡΛ, γυναικολογικά, εγκυμοσύνη κ.ά.

• Πρωτόκολλα θεραπείας για αδυνάτισμα και διακοπή καπνίσματος

• Κλινική πρακτική

Το πρόγραμμα στηρίζεται σε λεπτομερείς σημειώσεις και πλούσια βιβλιογραφία πάνω σε όλη την ύλη, καθώς και πάνω στην πρώτη σε πωλήσεις έκδοση του A Practical Guide to Acu-Points της Ilaira Bouratinos (Amazon UK, April 2011, καθώς και στη δεύτερη ολοκληρωμένη έκδοση, που εκδόθηκε τον Απρίλιο του 2018).

Στηριζόμενο σε πολυετή διδακτική εμπειρία, το πρόγραμμα εκπαίδευσης έχει καταφέρει να ενσωματώσει τέλεια την πρακτική εφαρμογή στη Σχολή με διαδικτυακά μαθήματα που ασχολούνται με τα θεωρητικά θέματα.

Αφού ολοκληρώσουν επιτυχώς τις γραπτές και πρακτικές εξετάσεις, οι συμμετέχοντες θα λάβουν το Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Βελονισμού.

Το Εντατικό Σεμινάριο Πρακτικής Βελονισμού δεν αφορά τη διαγνωστική της κινέζικης ιατρικής και δεν αποτελεί ολοκληρωμένη εκπαίδευση βελονισμού. Πληρεί όμως τις προϋποθέσεις του ΠΟΥ για την περιορισμένη εκπαίδευση βελονισμού επαγγελματιών υγείας (για λεπτομέρειες δείτε παρακάτω).

Συνδεθείτε στην εκδήλωσή μας στο Facebook για να δείτε επιπλέον στοιχεία και τις νεότερες μας αναρτήσεις!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ποιοί Παρακολουθούν τη Μονοετή Εντατική Εκπαίδευση Βελονισμού;

Η εκπαίδευση παρακολουθείται από επαγγελματίες υγείας διαφόρων ειδικοτήτων, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι ιατροί και φυσικοθεραπευτές.

Ωστόσο, τα τμήματα μας πάντοτε έχουν και ένα σημαντικό ποσοστό από επαγγελματίες άλλων κλάδων όπως νοσηλευτές, φαρμακοποιούς, αισθητικούς, shiatsu practitioners, οστεοπαθητικούς, μαίες κ.ά.

Πίνακας Απαιτήσεων Εκπαίδευσης Βελονισμού Του ΠΟΥ

Mετάφραση από το έντυπο WHO Guidelines on Training in Acupuncture, σελ. 6

Πρόγραμμα

Η κυρίως εκπαίδευση διεξάγεται σε οκτώ Σαββατοκύριακα κύριας πρακτικής. Παράλληλα, παρακολουθούνται και τουλάχιστον 150 ώρες διαδικτυακά μαθήματα-webinars (ζωντανά και βιντεοσκοπημένα), πολλά από τα οποία συνοδεύονται από ασκήσεις και εργασίες.

Όλα τα σεμινάρια πρακτικής, καθώς και οι εξετάσεις ξεκινάνε στις 9:30 και είναι προγραμματισμένα να τελειώνουν στις 5:30, αλλά πολλές φορές, ειδικά τo Σάββατo, καθόμαστε παραπάνω για την πρακτική. Αυτό καθορίζεται εκείνη την ημέρα, ή την προηγούμενη, αναλόγως με το πόσα περιστατκά θα έχουμε κάθε φορά.

Κλινική Πρακτική

Η κλινική πρακτική εξάσκηση εφαρμόζεται σε ασθενείς με ποικιλία προβλημάτων υγείας μέσα στα Σαββατοκύριακα σεμινάρια.

Προσωπική Μελέτη

Τόσο τα διαδικτυακά μαθήματα, όσο και τα πρακτικά, απαιτούν αρκετή μελέτη μέσω εργασιών, ασκήσεων και τεστ, πρακτικού εντοπισμού και δια χειρός ψηλάφισης και μάλαξης των σημείων, καθώς και αρκετού διαβάσματος, τόσο της ύλης του βελονισμού, όσο και της συναφούς ανατομίας που απαιτείται για την ασφαλή του εφαρμογή.

Οι συμμετέχοντες στην εκπαίδευση θα πρέπει να αφιερώνουν συστηματικά το χρόνο για την προσωπική μελέτη – περίπου μια ώρα μελέτης για κάθε ώρα πρακτικών μαθημάτων και δύο ώρες για κάθε ώρα διαδικτυακών μαθημάτων. Ωστόσο, όταν υπάρχουν εργασίες ή ασκήσεις & τεστ, η μελέτη ίσως πάρει και παραπάνω χρόνο- αλλά αυτό ποικίλει ανάλογα με το πόσο ο καθένας έχει εξοικειωθεί με την ύλη.

Δωρεάν Επανάληψη & Υποστήριξη Αποφοίτων

Το εντατικό πρόγραμμα εκπαίδευσης βελονισμού δίνει τη δυνατότητα σε όλους να κάνουν επανάληψη δωρεάν στα επόμενα τμήματα. Επίσης, υποστηρίζεται από την κλειστή ομάδα facebook όπου γίνονται αναρτήσεις με βίντεο και φωτό από τα πρακτικά μαθήματα, νέα webinars (δωρεάν για όλους και μετά την αποφοίτηση), αναρτήσεις σχετικά με ενδιαφέρουσες θεραπείες που έχουμε εφαρμόσει στην κλινική μας, απορίες και ερωταπαντήσεις σπουδαστών και αποφοίτων, αναρτήσεις με τελευταίες ειδήσεις, κλινικές έρευνες και άλλα ενδιαφέροντα σχετικά θέματα. Μέσα από την ομάδα, οποιοσδόποτε σπουδαστής ή απόφοιτος μπορεί να αναρτήσει απορίες πάνω σε περιστατικά και άλλα σχετικά θέματα, ακόμα και φωτό ή βίντεο, άρθρα κ.λπ. Αυτή τη στιγμή έχουμε 6 χρόνων αναρτήσεις σε 250 περίπου σελίδες!

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ

Iλάειρα Mπουρατίνου

Ilaira Bouratinos D.S. Dip.Ac.

H Iλάειρα Mπουρατίνου DipAc είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για την εκτενή της γνώση και εμπειρία στην παραδοσιακή ανατολική ιατρική, το βελονισμό και τις σχετιζόμενες μεθόδους σωματικού χειρισμού, καθώς και για το βιβλίο βελονισμού της A Practical Guide to Acu-points, το οποίο έχει ήδη μεταφραστεί σε 6 γλώσσες, έχοντας πουλήσει περίπου 40,000 αντίτυπα.

Oλοκλήρωσε τις σπουδές της στο σιάτσου στην Aγγλία το 1993 και πήρε το πτυχίο της στον βελονισμό το 1995, στο Λονδίνο. Έχει επίσης σπουδάσει κινέζικη φαρμακολογία καθώς και μια ποικιλία μεθόδων σωματικού χειρισμού, άσκησης, και αυτοβελτίωσης. 

H Iλάειρα είναι διευθύντρια του Oriental Medicine Training Centre – European Shiatsu School, όπου διδάσκει θεωρία κινέζικης ιατρικής, βελονισμό και μια ποικιλία διαφορετικών μεθόδων bodywork μεταξύ των οποίων σιάτσου, oλιστική μάλαξη, σοτάι και φυσικές μεθόδους αισθητικής. 

Διακρίνεται για το κεφάτο και δημιουργικό τρόπο διδασκαλίας της. Η ολιστική της προσέγγιση δίνει έμπνευση τόσο σε μαθητευόμενους θεραπευτές όσο και σε επαγγελματίες υγείας. Η μακροχρόνια διδακτική και κλινική εμπειρία της προσδίδουν άριστα αποτελέσματα στις ατομικές της θεραπείες, όπου συνδυάζει το βελονισμό με τις διάφορες μεθόδους σωματικού χειρισμού και τη θεραπευτική διατροφή.

Κωσταντίνος Γκοργκόλης

Ο Κωσταντίνος Γκοργκόλης MD, είναι πτυχιούχος ιατρικής με ειδικότητα στην παθολογία. Από το 2007 εως σήμερα ασχολείται με το βελονισμό έχοντας εκπαιδευτεί στην Ελλάδα, Κίνα και Ιταλία με ορισμένους από τους γνωστότερους καθηγητές στον κόσμο. Έχει εξειδικευτεί επίσης στον ωτοβελονισμό και τον ηλεκτροβελονισμό. Στο ιατρείο του συνδυάζει το βελονισμό με τη συμβατική ιατρική προσέγγιση έχοντας άριστα αποτελέσματα τόσο σε χρόνιες όσο και σε οξείες καταστάσεις.

Διδάσκει βελονισμό και ηλεκτροβελονιμό στο ΟΜ από το 2016. Επίσης, διδάσκει ορισμένα από τα μαθήματα πάνω σε ιατρικά θέματα στο ΟΜ.

Χριστίνα Κούλη

Η Χριστίνα Κούλη σπούδασε Αστροφυσική στο Πανεπιστήμιο του Αμστερνταμ (Ολλανδία) και πήρε το πτυχίο Master of Science το 1993. Το 1992 ξεκίνησε να παρακουλουθεί μαθήματα Tai Ji Chuan με τον Δάσκαλο Τανγκ, από το Nanjing  (Κίνα).  Αφού αποφοίτησε, ταξίδευσε στο Πεκίνο το 1995 όπου συνέχισε να μαθητέυει και να εξασκεί τις Τέχνες Qi Gong και Tai Ji Chuan με τους Δασκάλους Zhang Wei Yi και Zhao, επίσημοι μαθητές του Wang Pei Sheng. Σπούδασε Κινέζικα στο Lincoln – San Yu, Διεθνές Ινστιτούτο Γλωσσών του Πανεπιστημίου Χημείας του Πεκίνου.  Το 1999 παρακουλούθησε «Εισαγωγή στην Θεωρία της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής και Εκπαίδευση στον Βελονισμό» στην Ακαδημία ΠΚΙ του Πεκίνου και μετά στο Πανεπιστήμιο ΠΚΙ και Βοτανολογίας του Πεκίνου έκανε «Εκπαίδευση στον  Βελονισμό». Το 2001 ξαναγύρισε στην Αθήνα όπου συνέχισε τις σπουδές της, «Τμήμα Εμβάθυνσης στο Βελονισμό»  στη σχολή “AOM και παρακολούθησε τριετή επαγγελματική εκπαίδευση σιάτσου και βελονισμού στο OΜ. Ολοκλήρωσε και τις 2 σπουδές της το 2006. Διδάσκει εντοπισμό σημείων, βελονισμό και tuina στο ΟΜ από το 2008.

Kiki Zhang

Η Kiki Zhang γεννήθηκε στο Sichuan της Κίνας το 1969. Σπούδασε γενική χειρουργική στο πανεπιστήμιο του στρατιωτικού νοσοκομείου του Chongqing από το 1989 έως το 1993. Απέκτησε το πτυχίο της στην παραδοσιακή κινέζικη ιατρική από το πανεπιστήμιο παραδοσιακής κινέζικης ιατρικής του Chengdu το 1999. Εν συνέχεια, η Kiki εργάστηκε ως γιατρός στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Chengdu μέχρι το 2001. Επιπλέον, έχει σπουδάσει ψυχολογία και κοινωνιολογία στη Γερμανία στο πανεπιστήμιο του Chemnitz (2001-2006).  Ζει στην Ελλάδα από το 2006 και διδάσκει βελονισμό και tuina στο Om από το 2009.

Η διαδικτυακή εκπαίδευση βελονισμού αφορά σε ιατρούς, φυσικο-θεραπευτές και νοσηλευτές. Απευθύνεται επίσης σε επαγγελματίες που έχουν ήδη εκπαιδευτεί στο βελονισμό και επιδιώκουν την υποστήριξη της ομάδας μας. Στηρίζεται στο δια ζώσης πρόγραμμα και περιλαμβάνει όλα τα βίντεο των πρακτικών μας σεμιναρίων με εντοπισμό σημείων, τεχνική βελονισμού και πρωτόκολλα θεραπείας, καθώς και όλα τα βιντεοσκοπημένα και ζωντανά webinars πάνω σε διάφορα θέματα όπως ανάλυση περιστατικών, συζήτηση κλινικών ερευνών και ενδείξεων του βελονισμού.

Επίσης, έχοντας πρόσβαση στην κλειστή ομάδα μας στο Facebook θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλες τις παλαιότερες μας αναρτήσεις και βίντεο. Παρακολουθώντας το τμήμα θα έχετε εφ’ όρου ζωής πρόσβαση χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και σε όλα τα νέα μας βίντεο και webinars, όπου και εσείς θα μπορείτε να συζητήσετε πάνω σε δικά σας περιστατικά!

Διαβάστε περισσότερα.......

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικτυακή εκπαίδευση οποτεδήποτε μέσα στο έτος και εντάσσεστε στο τμήμα της τρέχουσας χρονιάς και τη σχετική ομάδα chat ώστε να έχετε επαφή με τους άλλους συμμετέχοντες στο τμήμα.

Η διαδικτυακή εκπαίδευση από μόνη της ΔΕΝ προσφέρει πιστοποίηση- για πιστοποίηση πρέπει να παρακολουθούνται και τα πρακτικά μαθήματα.

Το κόστος της διαδικτυακής παρακολούθησης είναι το 60% όλης της πρακτικής δια ζώσης εκπαίδευσης και ανέρχεται στο ποσό των €1530. Εξοφλείται σε δόσεις (προκαταβολή €430 και 11 μηνιαίες δόσεις των €100). Έχοντας παρακολουθήσει το διαδικτυακό πρόγραμμα, έχετε τη δυνατότητα εφόσον το επιθυμείτε στο μέλλον να παρακολουθήσετε και τα δια ζώσης σεμινάρια (σε αυτή την περίπτωση πληρώνετε το υπόλοιπο 40% των διδάκτρων).  Επικοινωνήστε μαζί μας έτσι ώστε να διαμορφώσουμε επί κοινού ένα πρόγραμμα που να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας,

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ & ΔΙΔΑΚΤΡΑ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ
ΜΑΘΗΜΑ ΤΜΗΜΑ 2024
ΤΜΗΜΑ 2024-25
Σεμινάριο-01 06 & 07/04/2024 09 & 10/11/2024
Σεμινάριο-02 11 & 12/05/2024 07 & 08/12/2024
Σεμινάριο-03 25 & 26/05/2024 11 & 12/01/2025
Σεμινάριο-04 08 & 09/06/2024 08 & 09/03/2025
Σεμινάριο-05 05, 06 & 07/07/2024 03 & 04/05/2025
Σεμινάριο-06 27, 28 & 29/09/2024 14 & 15/06/2025
Σεμινάριο-07 19 & 20/10/2024 20 & 21/09/2025
Σεμινάριο-08 11 & 12/10/2025
ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Μονοετες Βελονισμου ΩΡΕΣ ΔΙΔΑΚΤΡΑ
Επαγγελματίες υγείας – εναλλακτικοί θεραπευτές
300 €2950*
* Προκαταβολή €450 + 7 δόσεις από €357
Ιατροί, νοσηλευτές, μαίες και φυσικοθεραπευτές, €400 έκπτωση
300 €2550*
* Προκαταβολή €450 + 7 δόσεις από €300
Για να εγγραφείτε καταβάλλετε την προκαταβολή €450. Θα έχετε αμέσως πρόσβαση στα πρώτα διαδικτυακά μαθήματα προμελέτης και στην κλειστή ομάδα social learning.

Το υπόλοιπο των διδάκτρων καταβάλλεται σε 7 δόσεις, μία στο κάθε σεμινάριο. Δηλαδή, καταβάλλετε μια δόση την πρώτη μέρα του κάθε Σαββατοκύριακου μαθήματος, εκτός του τελευταίου (8ου).

10% Έκπτωση

για προεξόφληση των διδάκτρων

Διαβάστε περισσότερα.......

Η διαδικτυακή εκπαίδευση βελονισμού αφορά σε ιατρούς, φυσικοθεραπευτές και νοσηλευτές. Απευθύνεται επίσης σε επαγγελματίες που έχουν ήδη εκπαιδευτεί στο βελονισμό και επιδιώκουν να εμβαθύνουν στην πρακτική τους.

Στηρίζεται στο δια ζώσης πρόγραμμα και περιλαμβάνει όλα τα βίντεο των πρακτικών μας σεμιναρίων με εντοπισμό σημείων, τεχνική βελονισμού και πρωτόκολλα θεραπείας, καθώς και όλα τα βιντεοσκοπημένα και ζωντανά webinars πάνω σε ποικίλα θέματα, ενδεικτικά: ανάλυση περιπτώσεων, συζήτηση κλινικών ερευνών, ενδείξεων, αντενδείξεων και πρωτοκόλλων θεραπείας.

Επίσης, έχοντας πρόσβαση στην κλειστή ομάδα μας στο Facebook θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε όλες τις παλαιότερες μας αναρτήσεις και βίντεο. Παρακολουθώντας το τμήμα θα έχετε εφ’ όρου ζωής πρόσβαση χωρίς επιπλέον επιβάρυνση και σε όλα τα νέα μας βίντεο και webinars, όπου και εσείς θα μπορείτε να συζητήσετε πάνω σε δικά σας περιστατικά!

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικτυακή εκπαίδευση οποτεδήποτε μέσα στο έτος και εντάσσεστε στο τμήμα της τρέχουσας χρονιάς και τη σχετική ομάδα chat ώστε να έχετε επαφή με τους άλλους συμμετέχοντες στο τμήμα.

Η διαδικτυακή εκπαίδευση από μόνη της ΔΕΝ προσφέρει πιστοποίηση- για πιστοποίηση πρέπει να παρακολουθούνται και τα πρακτικά μαθήματα.

Το κόστος της διαδικτυακής παρακολούθησης είναι το 60% όλης της πρακτικής δια ζώσης εκπαίδευσης και ανέρχεται στο ποσό των €1530. Εξοφλείται σε δόσεις (προκαταβολή €430 και 11 μηνιαίες δόσεις των €100). Όσοι έχουν ήδη πιστοποίηση από άλλες σχολές έχουν παραπέρα έκπτωση επί της τιμής των διδάκτρων κατά περίπτωση- επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικώς για περισσότερες λεπτομέρειες.

ΜΑΘΗΜΑ ΤΜΗΜΑ Α
ΤΜΗΜΑ Β
Σεμινάριο-01 11 & 12/11/2023 25 & 26/11/2023
Σεμινάριο-02 09 & 10/12/2023 16 & 17/12/2023
Σεμινάριο-03 13 & 14/01/2024 27 & 28/01/2024
Σεμινάριο-04 02 & 03/03/2024 23 & 24/03/2024
Σεμινάριο-05 20 & 21/04/2024 27 & 28/04/2024
Σεμινάριο-06 15 & 16/06/2024 01 & 02/06/2024
Σεμινάριο-07 14 & 15/09/2024 21 & 22/09/2024
Σεμινάριο-08 05 & 06/10/2024 19 & 20/10/2024