Εντατική Εκπαίδευση Τεχνικής Αντίστροφης Κίνησης

Sotai Summer Intensive 2020

5 έως 13 Σεπτεμβρίου 2020

Για περισσότερες λεπτομέρειες και για να δείτε τις τελευταίες μας αναρτήσεις δείτε την εκδήλωση μας στο FΒ

Η Τεχνική Αντίστροφης Κίνησης με Διατάσεις και Διορθωτικούς Χειρισμούς Sotai χρησιμοποιείται αυτόνομα ή συμπληρωματικά με το βελονισμό, την φυσικοθεραπεία, την χειροπρακτική, το thai massage, το σιάτσου καθώς και άλλες μεθόδους σωματικού χειρισμού, αθλητριατρικής και χειρομάλαξης. Επίσης συνδυάζεται αποτελεσματικά με τη γιόγκα και το πιλάτες και μπορεί να εφαρμοστεί στα πλαίσια των πολεμικών τεχνών.

H μοναδική αυτή Εντατική Εκπαίδευση Sotai στηρίζεται στα 25 χρόνια εμπειρίας της Ilaira Bouratinos στην εφαρμογή και διδασκαλία της τεχνικής. Ο τρόπος που έχει διαμορφωθεί το σεμινάριο εγγυάται την αποτελεσματική εφαρμογή από επαγγελματίες ηψηλών προδιαγραφών και αφορά κυρίως πρακτική εφαρμογή, αλλά και θεωρία της παραδοσιακής ανατολικής ενεργειακής προσέγγισης στη θεραπευτική και ψυχολογία. Τα μαθήματα δίνουν έμφαση εξίσου στην κατανόηση της ανατομίας και δομής του σώματος μέσα από λεπτομερή αξιολόγηση των οστών και μυών, καθώς και των μεσημβρινών και σημείων. Η εκπαίδευση επίσης περιλαμβάνει και 6 ώρες διαδικτυακών μαθημάτων πάνω στη λήψη ιστορικών καθώς και μια μοναδική τεχνική ψυχολογικής ανάλυσης που χρησιμοποιείται να βοηθήσει τους ασθενείς σε άλλα επίπεδα της ζωής τους.

Στην πρακτική οι τεχνικές εφαρμόζονται με τη χρήση της βαρύτητας αντί της μυϊκής δύναμης και της κίνησης από το hara (κέντρο βάρους και ενέργειας του σώματος).

Facebook Sotai Events

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

No upcoming events

Load more

Η ύλη περιλαμβάνει:

• Διάγνωση της δομής και ενέργειας του σώματος

• Kλασική σειρά Sotai σε ζευγάρια (Sotai with helper)

• Kαινούργιες τεχνικές και παραλλαγές

• Tεχνικές παθητικών και ενεργητικών διατάσεων

• Self Sotai (ασκήσεις που κάνουμε μόνοι μας)

• Σοτάι για τους μεσημβρινούς

• Tεχνικές πιέσεων μυών, μεσημβρινών και σημείων

• Συνταγές τεχνικών για συγκεκριμένα προβλήματα

• Tρόπος συνδυασμού του σοτάι με το βελονισμό και το σιάτσου με βάση τη διάγνωση Kyo Jitsu (άδειο γεμάτο).

• Πρακτική σιάτσου και εφαρμογή βελονισμού παράλληλα (για όσους έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση)

• Tρόπος συνδυασμού του σοτάι και με άλλες ειδικότητες (π.χ. ρεφλεξολογία, χειρομάλαξη, οστεοπαθητκή, φυσιοθεραπεία, βελονισμός κ.ά.)

• Ψυχολογία Sotai (διαδικτυακά)

• Bασικές αρχές καλής διατροφής του σοτάι (διαδικτυακά)

• Ανάλυση ιστορικών και περιπτώσεων (στην τάξη και διαδικτυακά)


Απευθύνεται σε επαγγελµατίες µεθόδων της παραδοσιακής ανατολικής θεραπευτικής και bodywork therapists διαφόρων ειδικοτήτων κυρίως, αλλά επαγγελματίες υγείας διαφόρων ειδικοτήτων εποφελούνται τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά από την παρακολούθησή του, μιάς και το σεμινάριο όχι μόνο μας “βυθίζει” στην σωματική εργασία, αλλά προσφέρει πραγματική ανανέωση και ξεκούραση, παρέα με άλλους ανθρώπους με συναφή ενδιαφέροντα, σε ένα πραγματικά μοναδικό περιβάλλον.

Διεξάγεται

Διεξάγεται σε συνδιασμό με Καλοκαιρινές διακοπές σε μια πανέμορφη Βίλα ούτε μία ώρα από την Αθήνα. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στα Αγγλικά με δυνατότητα Ελληνικής διερμηνείας. 
 
Διδασκαλία: Ilaira Bouratinos και άλλοι συνεργάτες
Διδακτικές ώρες: 60
Κόστος συμμετοχής Επαίδευσης: €980 ευρώ*
* €100 έκπτωση για όλους όσους έχουν παρακολουθήσει οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Oriental Medicine Training Centre
* €200 έκπτωση για αποφοίτους – φοιτητές της Shiatsu του ΟΜ-ESS, καθώς και για τα μέλη της Ελληνικής Εταιρίας Σιάτσου

Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν το σεμινάριο και την ημιδιατροφή (πρωινό και μεσημεριανό) με χορτοφαγική βιολογική διατροφή. Η διαμονή πληρώνεται ξεχωριστά και οι τιμές ξεκινάνε από €12 την ημέρα.